Choose language: RO / EN
Yahoo Messenger Facebook

Scrisoare de multumire , Formula As nr 1315, mai 2018 01.05.2018

Draga redactie ,

Imi este greu sa decid  cui sa aduc multumirile mele prima data, redactiei s-au dnei dr Himovith , dar eu va multumesc amandorora  .

Povestea mea a inceput in urma cu multi ani cand la doar 32 de ani am fost diagnosticata cu cancer la colon , la numai cateva saptamani dupa ce mama mea fusese operata de cancer ovarian  .

Fica de preot nu am putut primi usor cele  doua traume pentru ca credinta cu care tatal meu intra in biserica nu puteam sa cred ca Dumnezeu ne-a uitat.  . Mama a unei fetite de cativa anisori, gandurile nu ma lasau in pace sa gandesc la mine si la mama mea , ma gandeam tot timpul ce se va intampla cu fetita  mea. Mergand abatuta de la spital catre casa la unul din chiscurile cu ziare  am cumparat Formula As , unde aveam sa o intalnesc pentru prima data pe aceasta minunata doamna,  moment in care  Dumnezeu facea o minune .

In concluzie a doua zi primeam produsele naturale care mi-au prelungit viata atat mie cat si mamei mele .

Tot de atatia ani mama Maria , pentru ca asa se obisnuieste la noi in sat sa i se spuna, este sanatoasa si nici vorba de vreo recidiva . 

Pentru acest motiv am tinut sa va scriu si sa va multumesc pentru ajutorul pe care mi l-ati dat si in acelasi timp ii multumesc dnei dr Himovith si colectivului domniei sale . 

Inca odata va multumesc si va doresc  multa sanatate !

PS : Daca este necesar sa va convingeti ce eu v-am scris sunt dispusa oricand sa va dovedesc ca cele relatate de mine sunt 100% adevarate . Puteti sa imi cereti lucrul acesta prin intermediul emailu-lui prin care va trimit aceasta scrisoare de multumire .

 

Livia  


Inapoi la listare

Secret Herbs in presa

Noi in presa

Secret Herbs la TV

Noi la TV

contacteaza-ne acum

Contact
+ Click pentru produse