Choose language: RO / EN
Yahoo Messenger Facebook

Raspuns pentru Pagina specialistilor din revista Formula AS , iunie 2018. 01.06.2018

"Am polipi pe coardele vocale"

După ce şase luni nu am scăpat de răguşeală, am făcut un consult la O.R.L., unde mi s-a pus diag­nosticul polipi pe coardele vocale. Medicul mi-a spus că doar operaţia rezolvă problema. Aş vrea să ştiu dacă există vreun remediu naturist.
MAGDA - Bucureşti 

Draga Magda,

 

Incerc sa-ti dau un raspuns la afectiunea pe care o ai si care nu va inlocui  vizitele la medicul specialist si nici nu  doresc sa influentez cu nimic hotararea pe care trebuie sa o iei singura. Prea multe amanunte nu am in cele doua - trei fraze ale tale, nu pot sa iti dau un raspuns medical intrucat polipii si diagnosticul si concluziile le are numai medicul curant. Eu am sa incerc sa iti explic si sa te ajut la modul general.

In primul rand, vreau sa iti spun ca astazi din ce in ce mai multi oameni si destul de multi tineri ajung la medici cu afectiuni si nu lipsesc cei care ajung cu polipi = adenoame  pe diferite organe.

 Asa cum am mai spus-o mereu si imi voi sustine parerea, totul pleaca de la o lipsa de educatie, din prea multa dragoste (dragostea mamei care ne aduce pe lume ), dar si din enorm de multa ignoranta din partea noastra, etc  . 

Spun asta intrucat suntem singurii raspunzatori de slabirea imunitatii, factorul principal care ne face sa ingrosam randurile la cabinetele medicale.  Imunitatea este ca o armata pentru o tara sau ca o pisica in jurul unui hambar (in mijlocul caruia misuna soarecii). 

Luam medicamente fara sa consultam un medic. Bem insuficiente lichide sau mancam fara sa stim ce mancam, nu citim etichetele iar multi dintre noi chiar daca le-ar citi nu le-ar intelege. 

Din ce in ce mai mult astazi, in lume, se pune accent pe o alimentatie sanatoasa, mai putina sare, cu mai putin sau deloc grasimi animale, cu carne plina de antibiotice, produsele lactate cu continut ridicat de zahar si sare , produse de cofetarie si patiserie din care nu lipsesc coloranti, cantitatile mari de zahar si fel de fel de aditivi pentru gust, etc. 

 Mai sunt unii care spun: “de ce sa nu mananc cutare aliment, doar  bunicul a trait 100 de ani si a macat tot timpul branza si slanina etc.?” 

Da, de accord, dar ce branza manca bunicul pe vremea lui? 

Oare vaca nu pastea pe camp si manca produse ale campului tot anul, oare bunicul se urca de la scara blocului in masina si cobora la birou sau mergea pe jos cate o ora  sau mai mult timp, pe zi ? 

Deci, se alimenta sanatos si mergea mult pe jos pe un drum nepoluat. Ce diferenta ! 

Intr-un studiu intreprins in Anglia, s-a  ajuns la concluzia ca produsele care contin ,,asparagina " (dvs. veti putea gasi informatiile complete asupra alimentelor cu continut din aceasta substanta si care trebuiesc excluse ), au fost excluse din alimentatia bolnavilor, lucru ce a dus chiar si la vindecarea unor afectiuni grave, deci tratamentul consta intr-o alimentatie in care sunt excluse alimentele care contin aspargina.

Un alt studiu de la  universitatea Harvard din USA vorbeste de pericolul pe care anumite alimente care fac parte din alimentatia noastra de zi cu zi si contin o cantitate de estrogen de cateva ori  pana la cateva zeci de ori mai mare  decat cantitatea permisa zilnic, reprezinta un potential pericol pentru sanatatea noastra. 

Iata unde duce lipsa informatiei, si ma intreb de ce oare acestea raman doar la nivel de studiu si niciun specialist nu vine sa explice oamenilor pe intelesul fiecaruia ce trebuie sa faca, ce trebuie sa manance, pentru a evita imbolnavirea. 

Magda, daca ai sa incerci sa iti schimbi modul de viata de pana acum, si ai sa optezi pentru un stil de viata sanatos , daca ai sa te duci la medic chiar si atunci cand nu te doare nimic, daca ai sa ai curajul sa il intrebi pe doctor de ce trebuie sa iei medicamentatia asta , daca medicamentatia are rectii adverse, ce analize ar trebui sa faci sau daca sunt suficiente cele recomandate de domnia sa (bineinteles daca va accepta acest stil de abordare), vei fi intr-un real castig.

Fa-ti curaj si intreaba-l tot ca sa fii sanatoasa.

Pentru mine personal imunologul ar trebui sa fie primul medic la care ar trebui sa ajunga fiecare persoana, imunitatea este importanta si ne sustine viata pana la adanci batraneti. O imunitate puternica inseamna, de fapt, o viata fara medici si fara medicamente .

Pentru ca ai solicitat un remediu natural, noi putem sa iti recomandam produse naturale care sunt facute cu dragoste in urma unor studii ample si care vizeaza inainte de toate intarirea si sustinerea unui sistem imunitar puternic. 

Plantele folosite in formulele produselor noastre  sunt culese din inima muntilor din Romania, deci din zone nepoluate, si care ne ofera substante pe care nu le gasesti decat in natura si in nici intr-un caz in unul din cele mai mari  si sofisticate laboratoare farmaceutice din lume. 

Produsele noastre au grija de soldatii (adica anticorpii) care trebuie sa apere organismul fiecaruia dintre noi, sa fie intotdeuna puternici si la datorie. In acelasi timp, pentru a sustine  un sistem imunitar puternic, produsele noastre  au grija ca in primul rand  sistemul digestiv si cel circulator sa poata sa-si indeplineasca functiile in mod normal, si nu in ultim rand produsele noastre protejaza celulele prin neutralizarea radicalilor liberi, spijinind diviziunea celulara normala . 

Iar acum  am sa iti explic ca sa intelegi: daca nu ai sa cureti cosul de la soba care te-a incalzit o iarna intreaga, cosul o sa se infunde, o sa scoata fum si o sa poata lua foc, altfel spus radicalii liberi sunt produsi metabolici, sunt toxine, ca si fumul care se produc in organismul nostrum, chiar si daca ai mancat un mar, deci trebuie sa avem grija ca toti acesti produsi sa fie neutralizati. 

Iti doresc succes si sunt sigura ca vei lua cele mai bune decizie pentru a reveni la o viata normala.

Cu respect,

Dr. Angela Himovith

Pentru mai multe relatii poti apela la numerele de telefon 0748112420  / 0748112421 

www.secret-herbs.com

dr.himovith@gmail.com

 


Inapoi la listare

Secret Herbs in presa

Noi in presa

Secret Herbs la TV

Noi la TV

contacteaza-ne acum

Contact
+ Click pentru produse