Choose language: RO / EN
Yahoo Messenger Facebook

Necazul vieti mele a fost o polipoza colonica ! 22.09.2017

Necazul vieti mele a fost o polipoza colonica !

 

Draga redactie ,

 

Mi se spune „mosule” desi  nu am decat 72 de ani  si nici nu ma dau pe multi care au 50 de ani  din toate punctele de vedere .

De , eu am fost ca ei,  dar ei cine stie???  Sufletul meu este tanar si va ramane pana in ultima zi pe aceast pamant tanar , chiar daca cateodata mai sunt incercat de Dumnezeu cu cate  un necaz , dar peste care viata ma invatat sa trec cumparand de la fiecare ceea ce eu am crezut ca este bun pentru mine . Asa mi sa intamplat si in urma cu 5 ani si jumatate cand am fost diagnosticat cu polipoza colonica si un polip pe coledoc .

Am luat drumul analizelor, doctorilor, a medicamentelor, a ce vreti si nu vreti dar parca toate astea imi ocupau prea mult din timpul meu si atunci m-am hotarat   sa iau calea plantelor medicinale .Am intrat in farmacia Dona de langa casa mea unde sa va spun drept eram indragostit de o farmacista , o femeie tare frumoasa dar si desteapta rau, iar sub motivul ca vreau sa imi dea un sfat chiar daca ea stia ce eu caut , am primit ceea ce nu ma asteptam , recomandarea de a urma o cura cu niste suplimente alimentare dintr-o gama foarte cunoscuta cu rezultate foarte bune , pe care il pot lua odata cu tratamentul alopat .

Ce nu faci cand esti orbit de cineva  si iata ca orbinea aceasta, la varsta mea ma scapat de cutit si de drumuri .  De polipi stiu ca am scapat , nu numai ca nu mai am simptome dar marturia o am in rezultatul de la endoscopie iar polipul pe coledoc marturisesc ca nu stiu ce sa intamplat cu el dar eu ma simt bine ca la 20 de ani , cred ca a fost decat o avertizare de la bunul Dumnezeu .

In speranta ca imi veti publica si scrisoarea ca sa ma dau mare la iubita mea , poate , poate , stiu eu va multumesc si deasemeni multimesc si sticlutei de Tumorless  , fara voi cine stie ce avea sa fie  

Nicusor

 

 

 


Inapoi la listare

Secret Herbs in presa

Noi in presa

Secret Herbs la TV

Noi la TV

contacteaza-ne acum

Contact
+ Click pentru produse