Choose language: RO / EN
Yahoo Messenger Facebook

Cititorii multumesc, Formula As nr 1320, iunie 2018 01.06.2018

Stimata Doamna Pop,

Cu deosebita recunostinta vreau sa va multumesc pentru faptul de a ma transforma dintr-un muribund intr-un om fericit si asta datorita ziarului dumneavoastra si a articolelor pe care le publicati. 

Am fost diagnosticat cu o tumora la colon cu determinari renale si in urma curei cu produsele doamnei doctor Himovith  pe care am intalnit-o in ziarul dumneavoastra iata-ma in stare sa va scriu , sa va multumesc si sa va aduc elogiile mele . 

Ce sa va spun mai mult nu mi se dadeau sanse dupa lungi tratamente conventionale eram un om fara putere iar pronosticul medical era redus cu toate astea cura cu produsele doamnei doctor Himovith m-a pus pe picioare . Sunt multi ani de atunci , de cand nici macar in vizita nu am mai trect pe la un cabinet medical .

Daca as putea sugestiona cuiva sa puteti primi doamna Pop premiul Nobel as faceo . De la mine oricum l-ati primit , nu de acum . Fiecare rand tiparit de dumneavoastra este o bucurie pentru fiecare dintre noi . 

Inca odata va multumesc dumneavoastra in primul rand si odata cu dumneavoastra multumesc si doamnei doctor Himovith si minunatului dumneavoastra colectiv  si va doresc sa aveti tot ce e mai bun in lumea asta . 

Sper ca scrisoarea mea sa va gaseasca asa cum meritati, sanatoasa ,ca sa puteti continua sa faceti bine . 

Cu dragoste si stima !

Anghel 

D-na dr. Angela Himovith poate fi contactata la tel. 0748112420


Inapoi la listare

Secret Herbs in presa

Noi in presa

Secret Herbs la TV

Noi la TV

contacteaza-ne acum

Contact
+ Click pentru produse