Choose language: RO / EN
Yahoo Messenger Facebook

Articol aparut in Formula As , nr 1320, iunie 2018 01.06.2018

Buna ziua,

 

Raspuns pentru doamna Simona din Dragasani din Formula As nr 1319 (7-14 iunie 2018)

 

Doamna Simona,

Cred ca nu sunteti singura  persoana care  intampina probleme in ceea ce priveste detectarea , tratamentul, recidiva bolii necrutatoare , cancerul .

Spun asta pentru ca in decursul anilor batand uneori zilnic s-au lunar la usa doctorilor am vazut daca nu mii de cazuri , sute de cazuri  cu aceleasi probleme .

Eu personal am avut noduli pulmonari , noduli la san , exact ca si dumneavoastra si adenopatii axiale si inghinale .

Am facut nenumarate examene CT care aratau uneori aparitia iar alteori disparitia acestor nodulii. Tratamentele   au fost chinuitoare si nu o singura data mi-am dorit sa parasesc lumea asta . Facand un RMN, care era departea de a arata ce arata CT-ul , am inceput o cura cu produse din plante ,care imi fusese recomandate in anticamera de dinainte de RMN, de catre un tovaras de suferinta care urmase cura cu aceste produse si care imi recomandase sa iau mai multe informatii din revista Formula As si de la numarul de telefon pe care l-am primit de la domnia sa 0748112420. Desigur decizia nu era atat de usoara . Pentru o perioada am urmat concomitent cu chimioterapia si cura cu aceste produse .

De atunci , din 2008 , revista  Formula As nu lipseste din casa noastra . 

Este revista care mi-a redat sanatatea.  

Mentionez ca tot de atatia ani in urma curei cu produsele Dr Himovith nu am mai vizitat nici macar medicul de familie.

Sunt un om sanatos si pentru asta va recomanda doamna Simona sa nu pierdeti timp si sa vedeti ca cele scrise de mine sunt adevarate , nu sunt povesti si nici reclama pe care as vrea sa o fac cuiva . 

De altfel daca o sa urmariti aceasta nemaipomenita revista veti vedea ca nu sunt singurul care cu ajutorul produselor Dr Himovith sa facut bine .

Va doresc sanatate  iar dumneavoastra celor de la Formula As va multumesc si va trimit pe langa lacrimile mele de bucurie un imens virtual buchet de flori care sa va aduca bucurii asemanatoare cu cele pe care dumneavoastra ni  le dati noua !

Margareta 

 


Inapoi la listare

Secret Herbs in presa

Noi in presa

Secret Herbs la TV

Noi la TV

contacteaza-ne acum

Contact
+ Click pentru produse