Choose language: RO / EN
Yahoo Messenger Facebook

Pectoralis

Canadian Sweet Extract

Plantele din formula Pectoralis Canadian Sweet Extract au fost folosite de-a lungul miilor de ani ca remediu in afectiuni ale aparatului respirator: cancer de plaman, cancer de bronhii, cancer laringian, cancer faringian, cancer de limba, emfizem pulmonar, BPOC, fibroza pulmonara, curata plamanii fumatorilor, raceli, gripa, expectorant, detoxifiant, bronsita, astm bronsic, afectiuni tumorale ale plamanilor si nu numai.

O respiratie sanatoasa = ardere completa si transport ireprosabil la nivel central si periferic  

Pectoralis contribuie la:

  • functionarea normala a sistemului imunitar
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
  • mentinerea fluiditatii secretiilor bronhice si la eliminarea acestora
  • protejarea mucoasei respiratorii si mentinerea sanatatii arborelui respirator

Functia respiratorie

Este indinspensibila vietii deoarece pe langa schimbul de gaze prin care organismul isi asigura oxigenul necesar metabolismului celular, plamanii indeplinesc functii de filtrare, incalzire si umidificare a aerului inspirat, de reglare a homeostazei acido-bazice printr-o sinteza speciala, regleaza tensiunea arteriala.

Sedentarismul, poluarea, fumatul, mancarea provenita de Ia o agricultura chimizata, calitatea apei, saracia, mizeria, lipsa igienei zilnice sunt doar cativa din factorii care duc Ia evoluarea bolilor aparatului respirator .

Acelasi efect il are si abuzul de medicamente de sinteza care pe langa faptul ca duc Ia o rezistenta a bacteriilor, o scad pe aceea a organismului, inclusiv a aparatului respirator si tesuturilor acestuia.

Daca vom vorbi de o bronsita datorata infectiilor bacteriene sau virale, astm sau cancer avem in vedere o boala care nu este altceva decat o stare de tensiune, o acumulare de dezordini functionale, o adevarata ruptura a echilibrului biologic.

Sanatatea nu are pret, pentru ca odata pierduta ne simtim incapabili de a ne pastra personalitatea, ne izolam, ne vedem ca pe ceva de care societatea nu mai are nevoie si astfel situatia se complica. Deci,iubiti-va pastrand o igiena stricta, vizitati doctorul chiar daca va simtiti bine caci doar omul neinvestigat suficient este sanatos, mancati sanatos si rational, beti suficiente lichide zilnic, pastrati-va calmul si buna dispozitie chiar si atunci cand va este greu, aerisiti-va bine camera unde dormiti, invatati sa respirati …

NU SEDENTARISMULUI … activitatea zilnica nu va da voie sa va ganditi Ia boala! PROFILAXIA este tratamentul ideal!

Va dorim succes si nu uitati SANATATEA N-ARE PRET!

 

 

Secret Herbs in presa

Noi in presa

Secret Herbs la TV

Noi la TV

contacteaza-ne acum

Contact
+ Click pentru produse