Choose language: RO / EN
Yahoo Messenger Facebook

Nervton

Canadian Sweet Extract

Plantele din formula Nervton Canadian Sweet Extract au fost folosite de-a lungul miilor de ani ca remediu in afectiuni ale sistemului nervos: insomnie, depresie, dureri menstruale, hipersensibilitate, tonic pentru nervi si nu numai.

Un creier sanatos = un sistem normal de relationare cu universul intern si lumea inconjuratoare

Nervton contribuie la :

  • sustine sanatatea sistemului imunitar si starea de bine a organismului
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
  • sustine sanatatea si buna functionare a sistemului nervos (antistres, relaxant,sedativ-reduce starile de agitatie si nervozitatea; ajuta la mentinerea capacitatii de concentrare si memorare )

Natura

. …. a carei voci incercam s-o intelegem de mii de ani de Ia un inceput fara inceput si fara sfarsit, are acum mai multa intelegere din partea stiintei si mai ales a cercetatorilor care incearca s-o asculte, gasind in mijlocul ei lucruri uitate, ignorate .

In fiecare zi se descopera noi componente ale plantelor, noi rezonante ale sunetelor, care nu fac altceva decat sa dovedeasca ce ne ofera NATURA care intotdeauna a fost prezenta si cu un pas inaintea oricarei descoperiri stiintifice. Personal apreciez orice descoperire dar detest ignoranta fata de Natura Mama.

E din ce in ce mai greu sa gasesti natura adevarata acea NATURA, laborator sofisticat cu un grai inca neinteles si o limba destul de greu de tradus.

Plantele si fiintele umane traiesc intr-o adevarata simbioza.

Sunt multi aceia care au cercetat si au afirmat ca plantele sunt capabile sa comunice intre ele prin telepatie si chiar sa incerce emotii si sentimente, simt placere cand ploua, li se vorbeste, pierzandu-si cunostinta cand sunt amenintate de o primejdie. NATURA este intr-un loc unde civilizatia nu a ajuns, unde numerosi cercetatori si-au riscat viata uneori, cautand neobositi sa mai intre putin in lumea naturii.

Ei, prin rezultatele lor, ne vor transforma gandirea si viata noastra poluata astazi de stres si de tot ceea ce inseamna civilizatie, intr-o gandire si o viata sanatoasa asa cum am primit-o de la natura.

Ei ne vor determina sa primim si sa valorificam marea farmacie verde, adevarata si unica sursa a unei vieti sanatoase. Acesti cercetatori au permis sa se aduca mai multe precizari referitor la plante si la natura in general, sa se recunoasca natura si cele daruite de ea, prin nenumarate studii clinice, folosindu-se de metode culese de la acei oameni care le-au transmis din generatie in generatie, lipsiti de aparatura si cu toate astea, cunoscatori.

REZULTATELE SUNT ULUITOARE asa cum o subliniaza nenumaratele edituri de specialitate din intreaga lume.

Mi-as permite sa fac un apel catre toti tinerii romani pe care-i iubesc: sa nu uite NATURA si stiintele ei care raman cele mai avansate stiinte concrete. Oare toate aceste teorii ale asa zisei civilizatii nu sunt doar niste erori care dureaza si care fac din noi o populatie bolnava?

Cum sa recunoastem NATURA daca o ignoram?

Cum sa dam explicatii daca nu incercam sa o cunoastem?

Desigur vei gasi raspuns la orice intrebare iti vei pune, daca o vei pune … te va ajuta daca o vei folosi …. dar daca nu faci nimic, nimic vei primi si nu uita!!!

Cunoaste-te pe tine si iubeste-te inainte de toate si atunci vei cunoaste si vei iubi tot ceea ce te inconjoara.

 

 

Secret Herbs in presa

Noi in presa

Secret Herbs la TV

Noi la TV

contacteaza-ne acum

Contact
+ Click pentru produse