Choose language: RO / EN
Yahoo Messenger Facebook

Immunoforce

Canadian Sweet Extract

Plantele din formula Immunoforce Canadian Sweet Extract au fost folosite de-a lungul miilor de ani ca remediu in afectiuni ale sistemului imunitar: convalescenta, imunitate scazuta, gripa, raceli, afectiuni virale si microbiene si nu numai,precum si in cancer al prostatei, testiculelor, cancer de san, cancer al tesuturilor,cancer  la plamani, cancer la ficat, produsul fiind corelat cu alte produse, in functie de organul afectat. De exemplu, in afectiuni ale plamanilor, produsul Immunoforce Canadian Sweet Extract va fi administrat impreuna cu Tumorless Canadian Sweet Extract si Pectoralis Canadian Sweet Extract.

Pastrarea imunitatii = pentru un organism puternic, chiar si dupa boala

Immunoforce contribuie la:

  • mentinerea sanatatii capilarelor
  • functionarea normala a sistemului imunitar
  • mentinerea sanatatii sistemelor respirator si digestive

IMUNITATEA – DRUMUL PENTRU O VIATA LUNGA FARA DOCTORI

Sistemul imunitar este unul dintre cele mai importante si mai complexe sisteme ale corpului nostru format din vase de sange si organe limfatice.

Una dintre glandele cu importanta in cadrul sistemului imunitar este TIMUSUL care printre numeroasele functii pe care le are, produce Limfocite, raspunzatoare de imunitatea celulei.

Cu varsta, aceasta glanda se miscoreaza datorita actiunii nefaste a radicalilor liberi, factorilor de aciditate, radioactivitatii, stresului, infectiilor, bolilor cronice.

Toate acestea ar putea fi preintimpinate daca am avea grija ca in meniul nostru zilnic sa avem suficiente vitamine si minerale precum Vitaminele A, C, E, Beta-caroten, selenium, zinc, toate, puternic antioxidante.

In acelasi timp, un loc important il ocupa inlocuirea stresului cu zambet si voie buna.

Sistemul limfatic, un alt component al sistemului imunitar compus din capilare infipte ca niste radacini ale unui copac milenar care nu fac altceva decat sa extraga seva din spatiul intercelular si o conduce prin canalicule mai largi formate din unirea mai multor capilare in ganglioni limfatici unde se imbogateste cu limfocite, este depoluata si detoxifiata si varsate prin venele subclaviculare in circulatia sanguina.

Ca o anexa a aparatului circulator si a sangelui, sistemul limfatic este un adevarat regiment de aparare, ferindu-l de o contaminare infectioasa sau toxica.

Acesta se evidentiaza pretutindeni gasindu-se in cea mai mare concentratie in pulpa alba a splinei, in ganglionii limfatici si intr-o regiune din maduva osoasa unde se formeaza limfocitele.

Deci, se poate spune ca este o statie intermediara intre interstitiul celular si sistemul circulator sanguin care trebuie mentiunt in stare salubra.

Lichidul limfatic deriva din excretia reziduurilor rezultate din metabolismul celular, depus in spatiul intercelular de unde este absorbit de capilarele limfatice, trece prin filtrul ganglionar si ajunge in sange.

Ganglionii limfatici constituie elementul cel mai important in cadrul sistemului limfatic „considerati o adevarata statie de purificare ” care opreste patrunderea in sange a microbilor, „fagocitarea microbilor” toxinelor, substantelor nocive si contribuie la eliminarea acestora dar nu si a virusilor.

Splina produce limfocite cu rol de neutralizare, deci omorare a microbilor si rezidurilor.

Ficatul, desi nu este un organ limfatic, produce cea mai mare partea a limfei din organism. Perfectiunea sistemului limfatic depinde de anumite macrofagii (celule Kupffer) care se gasesc in ficat. Acestea sunt raspunzatoare de selectia microbilor, a virusilor, drojdiilor, ciupercilor si diferitelor combinatii malefice care se prind de stomac si intestin.

Neutrofilii – adevaratii crocodili care inghit microbi, celule canceroase actioneaza profilactic, distrugand astfel infectiile microbiene.

Eozinofilele si bazofilele sunt cele care produc histamina in cazul alergiilor.

Limfocitele sunt  celule T, produse de care Timus cu multe functii imune si celulele B care produc antigeni.

Monocitele sunt celule albe, mari, care curata reziduurile din celule dupa infectii, activeaza multe raspunsuri imune.Aceste celule mari neutralizeaza, omoara bolile, inghit corpuri straine care contin microbi si reziduri din celule.

In general lipsa de elemente nutritive cum ar fi mineralele si vitaminele, este principalul motiv al insuficentei deficitare IMUNE.

DUSMANI AI SISTEMULUI IMUNITAR

Zaharul = 100 gr. Glucoza, fructoza, sucroza, miere, suc de portocale, reduc vizibil puterea de distrugere al microbilor. Americanii consuma zilnic 150 gr sucroza si diferite dulciuri iar sistemul imunitar al acestora este scazut cronic.

In timpul infectiilor consumul de zahar, chiar si sucul de fructe reduce mult functia imuna.

Deci reduceti dulciurile in caz de infectii si raceli .

OBEZITATEA este un motiv pentru nenumarate boli cum ar fi arteroscleroza hipertensiunea, diabetul, boli ale incheieturilor, deoarece reduce puterea neutrofililor de a omori microbi.

Lipidele

Nivelul mare de colesterol din sange a trigliceridelor si a acizilor biliari au efect negativ asupra sistemului imunitar.

Prieteni ai sistemului imunitar:

Vitamninele si mineralele

Vitamina A

-contribuie la mentinerea structurii si functiei normale a epiteliilor

-intareste si imbunatateste sistemul imunitar sub diferite forme.

-inductia imunitatii din interiorul celulei , impotriva celulelor canceroase

-impiedica retractia Timusului din cauza stresului si ajuta la cresterea lui

-regenereaza tesuturile afectate ale corpului

-protejeaza mucoasa membranelor cavitatii bucale, amigdalitelor, nasului si a plamanilor reducand considerabil infectiile

-protejeaza impotriva aerului poluat

Carotenul are putere antioxidanta si impreuna cu vitamina A intareste functia Timusului. Dupa unii cercetatori o anumita cantitate zilnica de caroten poate ajuta cu succes impotriva bolilor de cancer.

Vitamina C

are rol in biogeneza substantelor intercelulare

– favorizeaza depunerea calciului in oase ,

– creste rezistenta capilarelor,

– mareste rezistenta la infectii,

– intervine in procesele metabolice de oxidoreducere,

– participa la metabolismul glucidelor, proteinelor si grasimilor, avand o mare importanta in mentinerea unui sistem imunitar sanatos.

Zincul

-este elementul imunitar cel mai important datorita actiunii benefice asupra functionarii Timusului si hormonilor acestei glande.

- cand cantitatea de Zinc este mica si numarul celulelor T este mic.

Plante cunoscute de milenii lucreaza in perfecta armonie cu organismul nostru avand o influenta divina asupra sanatatii.

DECI: Un sistem imunitar sanatos ne da o viata lunga si fara doctori insa asta depinde numai de noi!

BUCURA-TE DE SANTATE!

 

 

Secret Herbs in presa

Noi in presa

Secret Herbs la TV

Noi la TV

contacteaza-ne acum

Contact
+ Click pentru produse