Choose language: RO / EN
Yahoo Messenger Facebook

Cellforce

Canadian Sweet Extract

Plantele din formula Cellforce Canadian Sweet Extract au fost folosite de-a lungul miilor de ani ca remediu in afectiuni ca: glaucom, cataracta, cancer de ficat,cancer de piele, cancer al tesuturilor, cancer de pancreas , guta, limfom afectiuni hepatice si ale pancreasului, afectiuni renale, cancer pe creier, glioblastom, este imunostimulator, intaritor al functiei adrenalului, contribuie la reglarea nivelului acidului uric si a creatininei.

Pielea sanatoasa = scut impotriva agresiunilor externe

Cellforce contribuie la:

  • ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
  • ajuta la mentinerea sanatatii sistemului nervos si a vederii normale
  • tonic general. Stimuleaza vitalitatea si functionarea normal a organismului

Boala si profilaxia

Boala este tovarasul oamenilor fara pasiune, oamenii de actiune nu sunt bolnavi, nu au timp sa fie bolnavi.

Ai spus sunt bolnav, deja esti bolnav!

Nu mai avem Ciuma, Variola, Tifos, Febra Tifoida. Avem in schimb boli degenerative, accidente rutiere etc., nu exista numai infarct si depresie nervoasa ci si alcoolism, tabagism. Traim mai mult, dar cum? Cu mai multi batrani bolnavi, cu mai multi handicapati. Mai multe medicamente, mai multi bolnavi.

Intreaba daca nu stii, dar nu vecinul sau prietenul ci personalul specializat . Fii indraznet daca vrei sa fi sanatos! Nu lua intamplator medicamente. Medicamentele ne ucid in aceeasi masura in care ne fac bine. Astazi medicamentele sunt ca oricare alt bun de consum, cum ar fi hrana sau imbracamintea.

Nu uita, automedicamentatia cu o mana iti da si cu cealalata iti ia, iti ia durerea pentru moment si iti rezerva in timp, imbolnavirea.

Studiile au aratat influentele reciproce pe care le dezvolta un medicament asupra altui medicament creand o actiune imprevizibila asupra organismului.

Schimburi de actiuni se mai nasc si din contactul diferitelor medicamente cu alimente sau cu bauturile cele mai uzuale, acestea din urma amplificand, incetinand sau anuland procesul de metabolizare a medicamentelor.

De exemplu TANINURILE din ceai, unul din cele mai raspandite principii active cu actiune astringenta, antidiaretica si antiseptica, din plante, anuleaza actiunea medicamentelor care se dau pentru calmarea crampelor digestive sau pentru scaderea febrei.

Un alt exemplu este acela ca sunatoarea anuleaza efectul contraceptivelor orale. Anumite branzeturi continand Tiramina, intra in corelatii functionale cu anumite medicamente antidepresive ducand la accelerarea in consecinta a batailor inimii si ridicarea tensiunii arteriale.Acelasi efect il declanseaza vinul,berea si chiar iaurtul care contine Tiramina.

Tratamentul trebuie sa se adreseze nu numai bolii ci si bolnavului, deoarece asa cum nu se aseamana om cu om asa nici o boala nu se aseamana cu o alta. Desi are acelasi nume, fiecare individ este unicat, deci boala este individuala si trebuie tratata ca atare.

Este stiut faptul ca uneori laxativele nu numai ca nu-si exercita efectele scontate, constipa. Sedativele in loc sa atenueze durerea o accentueaza, antisepticele intretin infectia asadar efectele sunt variabile de la individ la individ in functie de caracteristicile proprii organismului in cauza.

Daca vom lua tratamentul pe care vecinul l-a luat si ca urmare s-a facut bine, acelasi tratament poate sa sa nu de rezultate intr-o afectiune asemanatoare pentru tine. Odata stabilit diagnosticul, doctorul va fi singurul in masura sa hotarasca tratamentul si sa ajute la plasarea bolnavului intr-un cadru psihologic, familial si social optim pentru ca efectul sa fie cel asteptat. Medicamentul nu este numai al farmacistului, el este al noastru, al tuturor indiferent de profesie, dar nu trebuie sa-l folosim precum sapunul sau lenjeria ci trebuie sa-l luam la indicatia medicului. Acesta ne poate informa asupra efectelor adverse si ne poate spune daca avem sau nu nevoie de medicamente. Sigur, de cele mai multe ori vei scapa fara sa fie nevoie de vre-un tratament pentru ca, nu uita, SUNT BOLI CARE NECESITA O TERAPEUTICA SI SUNT BOLI CARE NU NECESITA DECAT UN SFAT MEDICAL.

Deci NU automedicamentatie ca sa fii sanatos.

 

Secret Herbs in presa

Noi in presa

Secret Herbs la TV

Noi la TV

contacteaza-ne acum

Contact
+ Click pentru produse